Világéletemben érdekelt, hogyan tudnak együtt dolgozni nagyon nem összeillő emberek egy csapatban. 16 éves korom óta amerikai futballozom; 19 éves koromban kezdtem edzősködni, és egy sérülés miatt 23 éves korom óta kizárólag az edzőként tevékenykedem.

A magyar válogatott legfiatalabb pozícióedzője voltam, jelenleg a Tatabánya Mustangs vezetőedzője vagyok, mellette pedig az Aréna 4-en NFL meccseket közvetítek.

Edzőként nagyon hamar megtanultam, hogy egy csapat vezetése összetett dolog. Habár az évek során a létező összes hibát elkövettem, szerencsés voltam, mert egy olyan támogató közegben voltam, ahol mindezt elnézték nekem, és ezzel lehetővé tették, hogy folyamatosan fejlődjek. 

Később már nem csak a sportban, hanem a karrierem során többször is kellett csapatot irányítanom. Az edzői tapasztalatom hatékony segítőtársam volt abban, hogy megbirkózzak a kihívásokkal és hatékonyan kezeljem azokat a helyzeteket, amelyekben protektorok helyett az emberi érdekek ütköznek egymással. 

Sosem hittem volna, hogy egyszer az amerikai futballnak köszönhetően nagyvállalati környezetben dolgozókat fogok támogatni abban, hogy miként tudják egyesíteni az erőiket annak érdekében, hogy megtalálják egymással a közös hangot és együttes erővel dolgozzanak a céljaikért. Mindez legalább olyan felemelő és izgalmas kihívás számomra, mint edzőként a csapat irányítása.

Képzéseim:

  • Médiamegjelenésre felkészítő tréning
  • Médiamegjelenésre felkészítő egyéni tanácsadás
  • Ifjúsági táborok, workshopok,
  • Iskolai előadások
  • Közösségépítés, csapatépítés