CÉGEKNEK

CÉGVEZETŐKNEK

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

FIATALOKNAK

“A kolibri nem csak egy egyszerű madár. A szíve ezerkétszázat ver egy perc alatt, és nyolcvanat csap a szárnyával egy másodperc alatt, és ha lefogod a szárnyait, hogy ne repülhessen, akkor tíz másodpercen belül meghal. Ez itt bizony nem egy átlagos madár, ez egy valóságos csoda. Lelassították a szárnyait egy mozgóképpel, és tudjátok, mit láttak? Hogy a szárnyai nyolcas alakban mozognak. Na, és azt tudjátok, hogy a nyolcas mit jelöl a matematikában? A végtelent.”/Benjamin Button különös élete/

Ha Ön is úgy érzi, hogy lefogták a szárnyait, és nem tudja elérni a célját, a coaching segíthet abban, hogy megszabaduljon a béklyóktól, és megtanuljon szárnyalni. 

A coaching éppúgy hatékony segítség lehet párkapcsolati problémák esetén, mint a karrierben vagy az üzleti életben tapasztalt elakadások során. Coaching szolgáltatásaink személyre – vagy cégre – szabottak, amely gondoskodik a közös munka hatékonyságáról.

A magánszemélyeknek szóló coachingok, valamint a lámpalázzal kapcsolatos témák esetében a coach minden esetben a cég alapítója, Kubus Mária.

A céges coachingokat évek partnereink tartják.


Hogyan zajlik a coaching?

Minden coaching folyamatot megelőz egy személyes találkozó, amelynek keretében megismerkedünk, és mindketten eldöntjük, hogy megvan-e az együttműködéshez szükséges kölcsönös szimpátia. Ha igen, a szerződéskötést követően hozzálátunk a szárnyak felszabadításához, amely átlagosan 4-8 alkalmat vesz igénybe.

Habár egy ideális világban már az első coaching találkozó során érezhető lenne a változás, tapasztalataink szerint a valóságban jellemzően a találkozások közötti csendben zajlik az átalakulás. 

Praktikus információk

A hatékony coaching alapfeltétele a bizalom, ezért a titoktartásunkra minden esetben számíthat. Coaching szolgáltatásainkról számlát állítunk ki.

Online coachinggal nincsenek távolságok!

A coaching folyamat szerencsére az online térben is tökéletesen működik. Amennyiben Önnek kényelmesebb az éteren keresztül “találkozni”, netán külföldön él, forduljon hozzánk bizalommal!

COACHING CÉGEKNEK

Csoportos coaching, avagy a csepp a tengerben jelengség cégen belül

A coaching folyamatáról és részletes hatásmechanizmusáról a legtöbben keveset tudnak, ám az többnyire közismert, hogy a coaching két ember, a coach és a kliens között történik. De mivel a kivételek a coaching világában is erősítik a szabályt, a csoportos coachingnak is van létjogosultsága. Sőt, céges közegben kifejezetten aranyat ér!

A csoportos coaching során egy, az adott csoportot aktuálisan érintő alakadáson dolgozunk. Az egyéni- és csoport szintű erőforrásokat feltárva felszínre kerül a csapat működésének valódi dinamikája. A közös munka során a csapattagok jobban megismerhetik egymást, ezáltal képessé válnak arra, hogy objektívebben szemléljék az interakciókat, és ezáltal tudatosabban reflektáljanak azokra. Mindezek eredményeképp az adott csoporton belül hatékonyabbá, gyorsabbá és nem utolsó szempontból sokkal élvezetesebbé válhat a munkavégzés.

ajánlatkérés kérdésem van
Team coaching

Aki valaha dolgozott már jó csapatban, tudja, milyen felemelő érzés így a közös munka. Mindazonáltal az emberek többsége a csapatmunka hátulütőivel szokott találkozni: a nehézkes kommunikációval, a félreértésekkel vagy épp a nem megfelelő és nem egyenletes terheléssel, és a listát még folytathatnánk!

A team coaching során a cél a csapattagok komplex edukálása, amely nem csupán az új képességek kifejlesztésében-, hanem a meglévők tudatos használatában is segít. Mindezek eredményeképp a csapat összehangoltabban tud majd együtt dolgozni, amely fokozza a teljesítményt, és hozzájárul ahhoz, hogy könnyebben elérjék a kitűzött célokat.

ajánlatkérés kérdésem van
Egyéni coaching

Az egyéni coaching során a munka világával kapcsolatos személyes elakadások feloldásával foglalkozunk. Legyen szó kommunikációs problémáról, önérvényesítésről, előrelépési lehetőségek kiaknázásáról vagy bármely egyéb, a hivatás területét érintő nehézségről, a coaching megmutatja, mi a valódi akadályozó tényező. 

Ezt követően megfogalmazzuk a célokat, majd lépésről lépésre definiáljuk a megvalósításhoz vezető utat. A cél eléréséhez vezető út így már nem egy végeláthatatlannak tűnő dzsungel, amellyel egyedül kell megbirkózni, hanem rövid, könnyen teljesíthető útszakaszok összessége, amelyek megtételéhez feltárt belső erőforrásaink nyújtanak ösztönző segítséget.

ajánlatkérés kérdésem van

COACHING CÉGVEZETŐKNEK

Vezetői coaching

Cégvezetőként számos olyan élethelyzettel szembesülhet, amelynek megoldását gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a coaching. Noha az esetek többségében az elakadás oka a vezetői szerepkörrel kapcsolatos témákat és kompetenciákat érinti, a coaching óhatatlanul is kéz a kézben jár az önismeret fejlődésével. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez utóbbi egy olyan “mellékhatás”, amely szintén nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy vezőtként a maximumot nyújtsa. Mindez nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb mindennapi rutint eredményez, amelynek köszönhetően a vállalkozás is sikeresebbé válhat.

AJÁNLATkérés kérdésem van
Árnyék coaching

A vezetői szerep rendkívül összetett, pontosan ezért bizonyára Ön megtapasztalta már, mennyire nehéz “külső” szemlélőként reflektálni a saját munkájára, hiszen nem látja magát kívülről. Pontosan ebben segít az árnyék coaching, amelynek keretében a coach egy közösen meghatározott ideig jellemzően egy napig vagy egy hétig árnyékként követi Önt a munkaidő alatt.

A coach ilyenkor valóban csak árnyék, hiszen kizárólag néma megfigyelőként szemlél. Ezt követően a tapasztalatainak tükrében történik a coacholás. A kérdések hatására Ön képes lesz tudatosítani a saját megnyilatkozásait, megérti az ok-okozati összefüggéseket és következményeket, és felismeri, miben érdemes változtatni a gördülékenyebb és sikeresebb munkavégzés érdekében.

Amennyiben a felismerés önmagában nem elegendő, a Kolibri Kommunikáció tréningjei és tanácsadásai között biztosan megtalálja azt, amely(ek) segítségével elsajátíthatja az esetlegesen hiányzó készségeket.

AJÁNLATkérés kérdésem van
Mindfulness coaching

Szinte biztos, hogy cégvezetőként valamilyen formában Ön is találkozott már az általános coaching eszköztárával, amely kétségtelenül hatékony segítséget nyújt bizonyos problémák megoldásához. A mindfullness coaching ezzel szemben olyan technikákkal dolgozik, amelyek lehetővé teszik, hogy az önismeret és a tudatosság fejlesztésén keresztül a kliens voltaképp saját magát coachingolja, és ezáltal külső segítség nélkül, hosszú távon is hatékonyan kezelje a munkában (és adott esetben az élet egyéb területein) jelentkező problémákat.

AJÁNLATkérés kérdésem van

CACHING MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

Coaching

Az életben számtalan olyan helyzet adódhat, amellyel egyedül nehéz megbirkózni. Ilyenkor érdemes coach segítségét kérni, mert a közös munka olyan, mint egy katalizátor: felgyorsítja a megoldási folyamatot. Ennek köszönhetően Ön rövidebb kevesebb időt tölt a kétségekkel és szorongással teli elakadás fázisában, és hamarabb ráléphet arra az útra, ahol már tudja, mit kell tennie a kitűzött célok eléréséért.

A coaching hatékony eszköz magánéleti válság- , párkapcsolati problémák-, munkahelyi nehézségek vagy a karriert érintő elakadások esetén.

A személyre szabott tanácsadás díja: 20.000 Ft / alkalom (90 perc)

jelentkezem kérdésem van
Mindfulness coaching

A mindfulness coaching egy kicsit olyan, mint egyfajta inverz coaching, amelynek keretében a fő fókusz azonnal a belső munkán van. A cél a tudatosság fejlesztése és a jelen pillanat megélésének tudatosítása, amelyek gondoskodnak arról, hogy a harmónia ne csak pillanatnyi állapot legyen. A folyamattal járó önismereti fejlődés természetesen abban is segít, hogy a kliens objektívebben szemlélje a saját életét, és ezáltal könnyebben megoldja mindazon problémákat, amelyek óhatatlanul felbukkanak. 

Mindez olyan kulcsot ad az Ön kezébe, amelynek birtokában önállóan is képes lesz megbirkózni azon elakadások többségével, amelyek kapcsán jellemzően coach segítségét kérik az emberek.

A mindfulness coaching eszköztára nem csak azoknak nyújthat hatékony segítséget, akiket foglalkoztat az önismeret és a tudatosság, hanem voltaképp mindenkinek, aki emberekkel foglalkozik, így tanároknak, coachoknak, trénereknek, szülőknek, szupervizoroknak és mentálhigiénés szakembereknek is.

A személyre szabott tanácsadás díja: 20.000 Ft / alkalom (90 perc)

jelentkezem kérdésem van

COACHING FIATALOKNAK

Ifjúsági coaching

A különféle életterületeket érintő nehézségek és elakadások nem szokták előzékenyen megvárni, amíg valaki felnőtté válik. 

Az ifjúsági coachingot 15-16 éves kortól ajánljuk, legyen szó a pályaválasztással kapcsolatos dilemmák feloldásáról, magánéleti vagy családi jellegű konfliktusokról, netán az álláskeresés kihívásairól.

A Kolibri Kommunikáció csapatát kifejezetten a fiatalok problémáival foglalkozó coach is erősíti, aki készen áll arra, hogy a legifjabb korosztály számára is segítsen kivívni a győzelmet az élet kihívásaival vívott csatában.

Ha szeretne többet megtudni a szolgáltatásról vagy időpontot foglalna a képzésre, a Kolibri Kommunikáció csapata örömmel segít, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

A személyre szabott tanácsadás díja: 15.000 Ft / alkalom (60 perc)

jelentkezés kérdésem van