CÉGÜNK

A Kolibri Kommunikáció születése

2009-ben alapítottam a KOLIBRI KOMMUNIKÁCIÓ Kft.-t, mely eleinte elsősorban televíziós műsorok és dokumentumfilmek készítésével foglalkozott. Idővel egyre több cégvezető és magánszemély kérte tanácsunkat a legkülönbözőbb kommunikációs kérdésekben. Ez a változó és növekvő igény eredményezte azt, hogy cégünk most már elsősorban kommunikációs tanácsadással, képzésekkel, tréningekkel, viselkedés elemzéssel, média- és közszereplésre való felkészítéssel, lámpaláz elleni tanácsadással és coachinggal foglalkozik. 

Csapatunk kiváló szakértőkkel bővült és bővül a mai napig. Médiaszakemberekkel, tanácsadókkal, mentorokkal, trénerekkel, szervezetfejlesztőkkel, mentálhigiénés szakemberekkel dolgozunk együtt, akik mind-mind kiválóak a saját szakterületükön. Mindannyian folyamatosan képezzük magunkat.

2015-től óta képezzük – addig alvállalkozóként, 2020-tól pedig saját akkreditációval – a belügyi szervek hivatalos állományának tagjait. Oktatóink többsége a Belügyminisztérium által minősített tréner.

Szolgáltatásaink megrendelői állami szervek, kis- és középvállalkozások, cégvezetők, és magánszemélyek az ország minden területéről.

Kubus Mária
ügyvezető, kommunikációs tanácsadó

SZAKÉRTŐINK

A jó kommunikáció egyik sarkalatos pontja a hatékonyság és a közérthetőség. És mivel a hosszú felsorolásokkal teli mondatok általában ennek épp az ellenkezőjét érik el, pontokba szedtük, kik erősítik a csapatunkat:

  • minősített trénerek
  • kommunikációs- és egyéb tanácsadók
  • televíziós- , valamint rádiós szerkesztők és műsorvezetők
  • tanárok és beszédtanárok
  • szervezetfejlesztők és HR szakértők
  • mentálhigiénés szakemberek
  • coachok

 

Továbbá van köztünk diplomata, protokoll szakértő, videozsurnaliszta, konduktor és táncinstruktor is! Sőt, akkor is tudunk segíteni, ha lámpalázzal küzd, és szeretne végleg megszabadulni tőle! 

A Kolibri Kommunikáció központja Budapesten, a II. kerületben található, de természetesen szolgáltatásainkat (tréningek, céges tanácsadások, előadások stb.) az ország bármely pontján megtartjuk.

 

Várjuk szeretettel képzéseinkre!

MIBEN MÁS A KOLIBRI KOMMUNIKÁCIÓ

 

A kolibri az állatvilág egyik leggyorsabb madara. Noha repülni sajnos a Kolibri Kommunikáció munkatársai nem tudnak, közös küldetésünk, hogy lépést tartsunk a kolibrik szárnycsapásaihoz hasonlóan rohamos tempóban fejlődő kommunikációs szektor újdonságaival. 

Csapatunk tagjai nem csupán komoly szakmai múltjuknak köszönhetik hitelességüket, hanem annak is, hogy folyamatosan képzik magukat. 

A tréningek, tanácsadások és coachingok során az ügyfél erősségeinek megismerése és kiaknázása az egyik legfontosabb. Mi is ehhez tartjuk magunkat, épp ezért kizárólag olyan tapasztalt kollégákkal dolgozunk, akik évek óta saját szakterületük legjobbjai közé tartoznak.

Hatékonyság, gyorsaság, precizitás: a világ ezt várja az emberektől, mi pedig pontosan ezt biztosítjuk számukra!

Minden ajánlatunk olyan, mint egy méretre készített ruhadarab: tökéletesen passzol, és megfelel az egyedi igényeknek.

Hatással vagyunk: szolgáltatásaink eredményességét évek óta visszatérő ügyfeleink bizonyítják.